The Ultimate Guide To κυπαρισσια διαμονη

Wiki Article

Η Αγία Κυριακή, λίγο παραπάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά, μπροστά στη γειτονιά της Μητρόπολης, είναι κι αυτή βοτσαλωτή, με εντυπωσιακά βράχια να την κορνιζάρουν, και πανοραμική θέα σε όλο το χωριό να συνοδεύει τις βουτιές σου.

Αν έχετε φτάσει μέχρι εδώ και δεν έχετε βρει ακόμα κατάλυμα, ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω.

Το Κυπαρίσσι είναι από τα χωριά στη Λακωνία που δεν περιμένει να συναντήσει κανείς. Πρόκειται για μια πραγματική έκπληξη, καθώς στο τραχύ τοπίο της περιοχής ανακαλύπτει κανείς έναν προορισμό που παραπέμπει περισσότερο σε νησί, παρά στις συνηθισμένες εικόνες που έχει κανείς στο μυαλό του για το άγριο και ταυτόχρονα γοητευτικά επιβλητικό τοπίο της Λακωνίας.

Αποτελείται από δύο γραφικούς κολπίσκους που δημιουργούν μικρές παραλίες σαν πισίνες. Κολυμπήστε στη μικρή Πισίνα, μια μαγευτική φυσική πισίνα με καταγάλανα νερά και στα Λουτρά της Αφροδίτης.

Αυτό το παραθαλάσσιο κατάλυμα προσφέρει κήπο, βεράντα και ιδιωτική παραλία. Προσφέρονται πετσέτες και λευκά...

Το κοινό ή αειθαλές κυπαρίσσι είναι ένα κωνοφόρο δέντρο που συναντάμε σε πολλές περιοχές της νότιας Ελλάδας να φυτρώνει μόνο του, ιδανικά προσαρμοσμένο στο κλίμα πολλών μεσογειακών χωρών όπως της Κύπρου, του Λίβανου και της Ιταλίας.

Ακίνητα στην Κύπρο Διάλεξε με βάση τα κριτήριά σου ανάμεσα σε χιλιάδες αγγελίες, το ακίνητο που επιθυμείς στην Κύπρο.

Αν είστε λάτρεις της φύσης, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι μέσα στο φαράγγι και να φτάσετε στον καταρράκτη. Το φαράγγι του Χάλαρη είναι μέσης δυσκολίας και το τοπίο είναι σε μερικά σημεία άκρως σεληνιακό και σε μερικά άλλα με πυκνή βλάστηση.

Θα βρείτε εμπορικά καταστήματα, μαγαζιά τροφίμων, καφέ, εστιατόρια και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία.

Πόσα read more ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι φιλικά προς τα κατοικίδια στην περιοχή Κυπαρισσία?

Το λιμάνι στον Άγιο Κήρυκο & το μνημείο του Ικάρου στα δεξιά

Έχει απαράμιλλο φυσικό κάλλος και προσελκύει μεγάλος πλήθος τουριστών.

Δείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και προσφορές επιλέγοντας τις ημερομηνίες σας. Επιλογή ημερομηνιών

Για μένα η διαμονή εκεί είναι η καλύτερη στο νησί, καθώς το τοπίο προσφέρει μοναδική ενέργεια μέρα και νύχτα.

Report this wiki page